Zoek en boek

Kampeerplaats

Onze camping is het gehele jaar geopend. De 50 kampeerplaatsen zijn verdeeld over diverse terreinen.

Let op: de kampeerplaatsen voor Pinksteren 2024 zijn helaas al vol. Wilt u toch komen deze weekenden? Kijk dan gerust naar leuke accommodatie voor 2, 4, 5 of 6 personen!

Alle weides hebben een eigen elektra aansluiting (10 ampère) kraan en vuilwaterafvoer. Er is gratis WiFi aanwezig. Omdat wij midden tussen de bossen zitten werkt de WiFi niet overal optimaal. Er is geen tv-aansluiting op onze kampeerplaatsen. Neem daarom je eigen schotel mee om televisie te kunnen kijken. Honden zijn toegestaan op ons park (aangelijnd).

  • Albaweide: voor toeristisch kamperen of winterkamperen (geen permanente bewoning toegestaan). Deze weide beschikt over een kinderspeelplek met airtrampoline. De plaatsen liggen langs de rand van het veld met een kleine lage heg ertussen (let daarom op met de grootte van uw kampeermiddel, of vraag bij het boeken bij de receptie of ook uw kampeermiddel past). Hier heb je een goed zicht op jouw spelende kinderen. Dit veld is autovrij. Enkel bij aankomst of vertrek is de auto op dit veld toegestaan.
  • Buitenweide: voor een 3-seizoenenplaats. Op dit veld is een kinderspeelplek te vinden. Ook staan er aan de andere kant van het veld verschillende verhuurchalets, safaritenten en is er een openbare vuurplaats. De Buitenweide is autovrij. De parkeerplaats is te vinden aan het begin van het veld.
  • Bosweide: een groepsveld met 7 kampeerplaatsen. Ook losse plaatsen kunnen gerust geboekt worden. Hier mag de auto bij de tent of caravan. Tip: wil je met een groep komen en heb je hiervoor ook chalets nodig? Boek dan met voorkeur chalet Vink op Bosweide 13 of chalet Zwaluw op Bosweide 14!
  • Vinkenweide: toeristisch kamperen is daar mogelijk vanaf juli. Deze weide beschikt niet over een kinderspeelplek.

De inchecktijd voor onze kampeerplaatsen is vanaf 14.00 uur. De uitchecktijd is voor 11.00 uur. 

Honden zijn toegestaan op ons park, mits aangelijnd.

Voor de kampeerders zijn er twee toiletgebouwen, 1 op de Albaweide en 1 op de Vinkenweide. Zowel voor de dames als heren zijn er meerdere toiletten en douches. Er is een ruime afwasplaats en voor de peuters is er een speciale badruimte.

Terug naar overzicht