Zoek en boek

Kampeerplaats

Onze camping is het gehele jaar geopend. De 50 kampeerplaatsen zijn verdeeld over diverse terreinen.

Alle weides hebben een eigen elektra aansluiting (10 ampère) kraan en vuilwaterafvoer. Er is gratis WiFi aanwezig. Omdat wij midden tussen de bossen zitten werkt de WiFi niet overal optimaal. Er is geen tv-aansluiting op onze kampeerplaatsen. Neem daarom je eigen Digitenne of een schotel mee om televisie te kunnen kijken. Honden zijn toegestaan op ons park (aangelijnd).

  • Albaweide en Buitenweide: voor een seizoenplaats, een voorjaarsplaats en toeristisch kamperen. Beide weides hebben een kinderspeelplek. Op de Albaweide kun je ook een airtrampoline vinden. De plaatsen liggen langs de rand van het veld. Zo heb je een goed zicht op jouw spelende kinderen. De Buitenweide is een kleiner, rustig veldje vlak bij de entree. Beide velden zijn autovrij.
  • Bosweide: een groepsveld dat met Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie alleen wordt gebruikt voor toeristisch kamperen. Hier mag de auto bij de tent of caravan. Dit veld wordt pas in gebruik genomen voor individuele kampeerplekken wanneer de camping vol zit.
  • Vinkenweide: toeristisch kamperen is daar mogelijk. Deze weide beschikt niet over een kinderspeelplek.

De inchecktijd voor onze kampeerplaatsen is vanaf 14.00 uur. De uitchecktijd is voor 11.00 uur. 

Voor de kampeerders zijn er twee toiletgebouwen. Zowel voor de dames als heren zijn er meerdere toiletten en douches. Er is een ruime afwasplaats en voor de peuters is er een speciale badruimte.

Terug naar overzicht