Zoek en boek

Kampeerplaats

Onze camping is het gehele jaar geopend. De 50 kampeerplaatsen zijn verdeeld over diverse terreinen.

Let op: de kampeerplaatsen voor Hemelvaart en Pinksteren 2024 worden al volop geboekt! Wees hier dus snel bij!

Alle weides hebben een eigen elektra aansluiting (10 ampère) kraan en vuilwaterafvoer. Er is gratis WiFi aanwezig. Omdat wij midden tussen de bossen zitten werkt de WiFi niet overal optimaal. Er is geen tv-aansluiting op onze kampeerplaatsen. Neem daarom je eigen schotel mee om televisie te kunnen kijken. Honden zijn toegestaan op ons park (aangelijnd).

  • Albaweide: voor toeristisch kamperen of winterkamperen (geen permanente bewoning toegestaan). Deze weide beschikt over een kinderspeelplek met airtrampoline. De plaatsen liggen langs de rand van het veld met een kleine lage heg ertussen (let daarom op met de grootte van uw kampeermiddel, of vraag bij het boeken bij de receptie of ook uw kampeermiddel past). Hier heb je een goed zicht op jouw spelende kinderen. Dit veld is autovrij. Enkel bij aankomst of vertrek is de auto op dit veld toegestaan.
  • Buitenweide: voor een 3-seizoenenplaats. Op dit veld is een kinderspeelplek te vinden. Ook staan er aan de andere kant van het veld verschillende verhuurchalets, safaritenten en is er een openbare vuurplaats. De Buitenweide is autovrij. De parkeerplaats is te vinden aan het begin van het veld.
  • Bosweide: een groepsveld dat met Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie alleen wordt gebruikt voor toeristisch kamperen. Hier mag de auto bij de tent of caravan. Dit veld wordt pas in gebruik genomen voor individuele kampeerplekken wanneer de camping vol zit.
  • Vinkenweide: toeristisch kamperen is daar mogelijk vanaf juli. Deze weide beschikt niet over een kinderspeelplek.

De inchecktijd voor onze kampeerplaatsen is vanaf 14.00 uur. De uitchecktijd is voor 11.00 uur. 

Honden zijn toegestaan op ons park, mits aangelijnd.

Voor de kampeerders zijn er twee toiletgebouwen, 1 op de Albaweide en 1 op de Vinkenweide. Zowel voor de dames als heren zijn er meerdere toiletten en douches. Er is een ruime afwasplaats en voor de peuters is er een speciale badruimte.

Terug naar overzicht