Zoek en boek
Zoek en boek

Camperplaats Veluwe

Geniet van een heerlijke tijd op één van de camperplaatsen op de Veluwe. Een heerlijke vakantie midden in de prachtige natuur van de Veluwe.

Boek een camperplaats op de Veluwe

Op onze camping zijn er 6 speciale camperplaatsen. Hier kun je kamperen op de Veluwe op een veilige plaats. De camperplaatsen zijn ondergronds verhard zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de stabiliteit van de camper. Je kunt met een gerust hart gaan slapen op deze camperplaatsen op de Veluwe. Alle plaatsen beschikken uiteraard over een elektriciteitsaansluiting en je hebt op de plaats internet ontvangst. Er is geen tv-aansluiting op onze camperplaatsen. Neem daarom je eigen Digitenne of een schotel mee om televisie te kunnen kijken. Honden zijn uiteraard ook gewoon toegestaan. De camperplaatsen liggen aan de rand van het bos, dus je kunt genieten van een rustgevende omgeving.

Camperplaats Veluwe boeken!

Faciliteiten bij de camperplaats

Bij ons kunnen er gemakkelijk fietsen gehuurd worden om de prachtige omgeving te kunnen leren kennen. Geniet van de mooie omgeving en bekijk ook vooral onze routetips!

Verder zijn er nog vele mooie en leuke faciliteiten voor kinderen zoals een tafeltennistafel en natuurlijk ook een jeu-de-boules baan.Daarnaast zijn er op de kampeerweides verschillende speeltoestellen en kunnen kinderen zich vermaken op de airtrampoline! Camping de Vinkenkamp is nu zelfs een Fien & Teun camping, dus als de (klein)kinderen mee gaan, dan hebben ze heel veel te beleven!

Naast de camping ligt een grote golfbaan waar vele van onze gasten ook een dagje gaan kijken. Je kunt gemakkelijk een dagkaart boeken en de 18 holes ervaren tijdens de vakantie op de camperplaats op de Veluwe.

Camperplaats met zwembad

Kies voor een heerlijke vakantie bij de camper met een zwembad op het terrein. Dat is toch puur genieten tijdens de warme dagen? Kom helemaal tot rust en ervaar de natuur op onze camping met zwembad op de Veluwe. 

Camping het hele jaar open

Ook kun je het hele jaar genieten van een camperplaats op de Veluwe. De Veluwe is in het voorjaar namelijk prachtig. Wandel door het bos met de opkomende bloemen en de bomen die langzaam weer groen worden. Spot ook zeker de big five van de Veluwe!

Camperplaats Veluwe

Camperplaats Veluwe

Rondom de camperplaats

De omgeving rondom de camping is echt de moeite waard. Ontdek de prachtige natuur, de heide en de bossen met de fiets of door de bijzondere wandelroutes te lopen. Geniet van de unieke mogelijkheden en ontdek het zelf.

Voor culturele uitjes hebben we ook leuke tips om tijdens de vakantie toch even informatie op te doen. Bezoek bijvoorbeeld het Openlucht Museum in Arnhem waar de geschiedenis door de jaren heen wordt getoond. Voor jong en oud is dit een leuk uitje, want er zijn interactieve spellen, maar er zijn bijvoorbeeld ook echt ouderwetse winkels zoals een wasserette, een snoepwinkel en een papiermolen. Dat is toch een uniek dagje weg?

Kijk hier voor nog meer leuke culturele activiteiten zoals het museonder, het Kröller-Müller museum en bijvoorbeeld Paleis ’t Loo.

Ben je met (klein)kinderen op vakantie? Dan raden we ook aan om Burgers Zoo te bezoeken, naar de Apenheul te gaan of zelfs naar de Koningin Julianatoren. Dit zijn allerlei uitjes vlak bij de camping. Zo hoef je met de camper niet ver te rijden voor een leuke vakantie op de Veluwe.

Leuke steden op de Veluwe

Pak de fiets en ga op pad naar één van deze gezellige steden rondom de camping. Wij raden zeker aan om een bezoekje te plegen aan Apeldoorn. Dit bruisende dorp is al heel stedelijk aan het worden met vele winkels, terrassen en natuurlijk leuke bezienswaardigheden in en rondom het centrum.

Ook Zutphen is zeker de moeite waard met de bijzondere geschiedenis van deze Hanzestad. Ontdek het zelf tijdens jouw vakantie op de camperplaats op de Veluwe!

Is een Camperplaats op de Veluwe iets voor jou of ga je liever vakantie vieren in een van onze bijzondere overnachtingsaccommodaties?  Ontdek welke vakantie bij jou past en boek een heerlijke vakantie op de Veluwe! Tot snel.

Boeken