Zoek en boek
Zoek en boek

Camping Posbank

Op Camping de Vinkenkamp kom je tot rust en geniet je van je welverdiende vakantie. De camping is de perfecte uitvalsbasis om de Posbank of Nationaal Park De Hooge Veluwe te ontdekken. Verblijf in moderne accommodaties of beleef het echte kampeergevoel op één van onze ruime kampeerplaatsen. 

De Posbank

Het bekendste en het hoogste punt van de Veluwezoom. Als je de Posbank heb bereikt, sta je 90 meter boven NAP en het zicht is op een klaarlichte dag wel zo'n 20 km. Je kijkt over de Achterhoek, het Ijsseldal en de Liemers tot in Duitsland. Op dit 90 meter hoge punt heb je een adembenemend uitzicht. Voor de ochtendmensen is het ideel om dan naar de Posbank te gaan. Je ziet de zon opkomen en je kan prachtige foto's schieten. In augustus kleurt de omgeving helemaal paars als de heide in bloei staat. De Posbank is niet alleen buitengewoon mooi, maar hier kun je ook erg goed fietsen en wandelen. Wandelaars willen dit niet missen! De wandelroutes lopen exact door het gebied. Met heuvelachtige paden is het net wat uitdagender! Kom jij ook de Posbank ontdekken? 

 

Verken de omgeving

Naast Lieren zijn er rondom Camping de Vinkenkamp talloze leuke dorpen en steden te vinden. Apeldoorn, Zutphen, Beekbergen, Arnhem en Eerbeek zijn daar voorbeelden van. In Apeldoorn en in Arnhem vind je veel gezellige terrasjes, kan je er mooi shoppen en is het in Apeldooorn op zaterdaag een grote warenmarkt. Verder vind je in beide steden interesssante bezienswaardigheden. Voor de historie kun je het beste naar Zutphen gaan. Zutphen is één van de mooie historische steden met leuke winkeltjes en restaurantjes. Eerbeek en Beekbergen staan bekend om hun kleine marktjes. het is er altijd gezellig en iedereen wilt wel een praatje maken! Vanaf Camping de Vinkenkamp is het maar een klein stukje rijden voor het bereiken van de steden of dorpen. Ideaal om een dagje ertussenuit te gaan.