Zoek en boek
Zoek en boek

Fien & Teun Camping

Fien & Teun op Camping de Vinkenkamp

 

Fien en Teun, twee vrolijke boerenkinderen, ontdekken al spelenderwijs het Hollandse landleven op de boerderij, op de camping en in de natuur. Hier beleven ze de leukste avonturen met hun dierenvriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Pim de hond, schaapjes Mike & Molly en Stip de pony. Fien & Teun is er hoofdzakelijk voor de leeftijd van 2 tot 8 jaar en is het merk van Van Hoorne. Kijk ook op www.fienenteun.nl voor meer informatie. 

Wat kun je doen met Fien & Teun?

Vanaf het moment van aankomst op de camping is het al zichtbaar; Fien & Teun maken deel uit van Camping de Vinkenkamp. Verschillende activiteiten zullen zich afwisselen tijdens het seizoen. Door de activiteiten leren kinderen verschillende aspecten in de natuur, op de camping en van dieren. De activiteiten zijn interactief, te doen op het moment dat jullie er zin in hebben.

Vraag bij de receptie naar de activiteiten en doe mee! Heb je de juiste uitslag? Of heb je alles uit het ontdekkingsboekje gedaan? Dan hoort daar natuurlijk een diploma bij! 

Nooit genoeg van Fien & Teun?

Graag vaker Fien & Teun campings bezoeken? Er zijn zelfs 14 SVR-campings die Fien & Teun camping zijn. Kijk voor de andere campings op de site van de Stichting Vrije Recreatie!

Faciliteiten overzicht