Zoek en boek
Zoek en boek

Omgeving van de camping

Een verblijf in Lieren op Camping de Vinkenkamp betekent genieten van de rust en schoonheid van de Veluwe. Bij aankomst op onze camping, zie je meteen de oude monumentale Lindenboom voor onze receptie staan.

De mooie bossen van de Veluwe, het natuurgebied de Posbank, het Apeldoorns kanaal en de dorpen Beekbergen, Loenen, Apeldoorn en Eerbeek liggen op fietsafstand. De natuur ligt bij ons om de hoek, dus je kunt vanaf onze camping heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden. Bij onze buren kun je golfen op hun fraaie 18 holes golfbaan.

De Vinkenkamp is een prima uitvalbasis voor tal van activiteiten en leuke dagjes uit. Maar het grootste pluspunt van onze camping is de rust, dus je kunt heerlijk ontspannen genieten van je vakantie!

Dagje uit

Dagje uit

Naar een dierentuin, een pretpark of ander leuk dagje plannen uit in de omgeving? Er zijn diverse leuke mogelijkheden in de buurt!

Natuur

Natuur

De camping is omgeven door vele natuurgebieden en prachtige natuurlijke uitzichten. Perfect voor mooie wandelingen en fietstochten!

Stad en dorp

Stad en dorp

In de omgeving van Camping de Vinkenkamp liggen diverse leuke stadjes en dorpen. Beekbergen, Loenen, Apeldoorn en Eerbeek liggen op fietsafstand.

Fietsroutes

Fietsroutes

Vanaf Camping de Vinkenkamp starten drie verschillende fietsroutes, zo is er voor ieder wat wils. Twee routes gaan over de Veluwe en één route door de IJsselvallei.