Zoek en boek
Zoek en boek

Omgeving van de camping

Een verblijf in Lieren op Camping de Vinkenkamp betekent genieten van de rust en schoonheid van de Veluwe. Bij aankomst op onze camping, zie je meteen de meer dan 100 jaar oude monumentale Lindenboom voor onze receptie staan.

De mooie bossen van de Veluwe, het natuurgebied de Posbank, het Apeldoorns kanaal en de dorpen Beekbergen, Loenen, Apeldoorn en Eerbeek liggen op fietsafstand. De natuur ligt bij ons om de hoek, dus je kunt vanaf onze camping heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden. Bij onze buren De Scherpenbergh kun je golfen op hun fraaie 18 holes golfbaan.

De Vinkenkamp is een prima uitvalbasis voor tal van activiteiten en leuke dagjes uit. Denk vooral aan de Julianatoren, de Apenheul en Burgers Zoo.

Maar het grootste pluspunt van onze camping is de rust, dus je kunt heerlijk ontspannen en genieten van je vakantie!

Zin om alvast een prachtig tijdschrift te lezen over de Veluwe? Lees hier de laatste 'Trots op eigen streek Veluwe'

Dagje uit

Dagje uit

Naar een dierentuin, een pretpark of ander leuk dagje plannen uit in de omgeving? Er zijn diverse leuke mogelijkheden in de buurt!

Natuur

Natuur

De camping is omgeven door vele natuurgebieden en prachtige natuurlijke uitzichten. Perfect voor mooie wandelingen en fietstochten!

Stad en dorp

Stad en dorp

In de omgeving van Camping de Vinkenkamp liggen diverse leuke stadjes en dorpen. Beekbergen, Loenen, Apeldoorn en Eerbeek liggen op fietsafstand.