Zoek en boek
Zoek en boek

Chalet huren Veluwe

Ontdek de Veluwe vanuit je chalet op Camping Veluwe. Voor een heerlijke vakantie op de Veluwe, midden in de natuur en op een kindvriendelijk en kleinschalig vakantiepark, zit je bij Camping De Vinkenkamp goed. Maar liefst 8 chalets, variërend van 2 tot 6 personen, in ons aanbod. Je favoriet ziet er zeker tussen!

 • Luxe chalets voor 2 tot 6 personen
 • Ligging aan de bosrand
 • Premium faciliteiten
  - Buitenzwembad
  - Animatie
  - Eten & Drinken
  - En nog veel meer...

Bekijk alle chalets op de Veluwe

Chalet huren op de Veluwe?

Een chalet huren op de Veluw omdat je tijdens je vakantie lekker wilt fietsen, met vrienden een weekendje weg, vakantie vieren met de kinderen... Er zijn zoveel redenen om je vakantie of weekendje door te brengen op de Veluwe. En hoe fijn is het om te overnachten in een modern chalet op de Veluwe? Comfort en luxe gaan hand in hand bij Camping De Vinkenkamp!

Chalet huren op de Veluwe

Voorzieningen chalets:

 • Gezellige zithoek
 • Compleet ingerichte keuken
 • Nette badkamer (toilet, wastafel, douche)
 • Terras met meubilair
 • Eigen oprit

Met de hond naar de Veluwe?

Neem je de hond ook gezellig mee op vakantie? In diverse chalets op onze camping zijn honden toegestaan. We vertellen je graag welke dat zijn: Chalet Vink 4 personen, Tiny House Koolmees 2 personen, Chalet Albatros 2 personen, Chalet Living 4 personen (enkel nummer 12), Chalet Zwaluw 4 personen (enkel nummer 14), Chalet Riviera 4 personen (enkel nummer 8 en Chalet O'Hara 6 personen (enkel nummer 9).

Bekijk chalets voor honden

Camping Veluwe met zwembad

Faciliteiten op de camping

Een en al gezelligheid op de camping! We hebben aan jong en oud gedacht zodat iedereen zich kan vermaken. Huur een fiets en ga er lekker op uit, plons in het buitenzwembad, doe mee met de activiteiten van het animatieteam, klimmen en klauteren op het klimtoestel. Of wat dacht je van lekker eten en drinken in ons restaurant of op het terras? Genoeg vermaak tijdens je vakantie! 

Boodschappen vergeten te doen? Breng dan een bezoek aan onze campingwinkel, wellicht is het product te verkrijgen.

Kom je ook gezellig naar de Veluwe?

We kijken uit naar je komst en beleven graag met jou een heerlijke tijd op de Veluwe. Ontdek snel welk chalet aan je wensen voldoet en kom gezellig vakantie vieren op de Veluwe.

Chalet boeken