Zoek en boek
Zoek en boek

Camping Gelderland

Camping de Vinkenkamp is een gezellige camping in Gelderland. Als u een kleinschalige camping zoekt, die is voorzien van comfort dan is Camping de Vinkenkamp de locatie voor u. Voor de kinderen is er een speeltuin, airtrampoline, tafeltennistafel, skelters en bolderkarren. Kortom, een echte familiecamping in een rustige omgeving. 

Camping in Gelderland op een unieke locatie!

Gelderland heeft een mooie natuur en er is veel te beleven. Een dagje shoppen in Nijmegen, Zutphen, Arnhem of Apeldoorn is erg leuk.  Met gezellige terrasjes en goede restaurants is het er goed te vertoeven. Het Nederlands Openluchtmuseum is leuk voor jong en oud. Hier krijgt u beeld van Nederland door de jaren heen. Zeker een aanrader! 

Het bekendste park, Nationaal Park De Hoge Veluwe is ook in Gelderland te vinden. Hier kunt u een spannende safaritocht boeken en heeft u zelfs de kans om de Big Five te spotten. Net als in Afrika heeft Nederland ook de Big five. Zeer interessant om mee te maken en te zien. Gelderland staat ook bekend om haar mooie fiets- en wandelroutes. Met de vele routes krijgt u een beeld hoe mooi de natuur van Gelderland is. De N70-wandeling bij Nijmegen is een wandelroute met veel bergen. U beklimt maar liefst acht bergen. Een uitdagende route van 16 km die start bij de bushalte van Beek-Ubberbergen. De route is dan wel uitdagend, maar u krijgt prachtige uitzichten over kastanjebossen, de Waal en de Ooijpolder er voor terug!

Glamping in Gelderland

Altijd al op zoek om een keer luxe te gaan kamperen in de omgeving van Gelderland? Dat kan bij Camping de Vinkenkamp! Hier kunt u luxe safaritenten huren met eersteklas voorzieningen. De safaritenten zijn aan de rand van de camping gelegen en dicht bij een speeltuin. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Er zijn Safaritenten beschikbaar voor 5 en 6 personen. De safaritenten zijn voorzien van een badkamer met douche, ingerichte keuken, tweepersoonskamer, driepersoonskamer, ruim woongedeelte, veranda met houten loungemeubels en hangmat. 

Boek hier

Camping Gelderland