Zoek en boek
Zoek en boek

Camping Lieren

Camping de Vinkenkamp is gelegen in Lieren, omringd door hoge bomen. Voor de rust en de gezelligheid ben je bij Camping de Vinkenkamp aan het juiste adres. Hier ontdek je pas echt hoe mooi de Veluwe is!

Overnachten in Lieren in één van onze accommodaties

Camping de Vinkenkamp biedt luxe en sfeervolle accommodaties aan in Lieren. Door de perfecte ligging tussen de bomen beleef je hier echt het kampeergevoel. Glamping wordt steeds populairder en daarom is glamping erg interessant bij Camping de Vinkenkamp. Hier verblijf je in luxe glampingtenten die van alle gemakken zijn voorzien. 

Verblijf je liever in accommodaties zoals een bungalow of chalet? Bij Camping de Vinkenkamp zijn er ook moderne accommodaties te huren voor 4 personen. De bungalows en chalets zijn sfeervol ingericht en hebben een eigen terras. Met zomerse avonden zit je hier super lekker en is het drinken van een drankje zeker niet overboden. De bungalow is gelegen op een ruim kampeerveld, waar iedereen wel een praatje wilt maken. 

Camping Lieren

 

Boek nu

Kampeerweides op onze camping in Lieren

Lekker kamperen en met je sköttelbraai het avondeten verzorgen? Dat is alles wat een kampeerliefhebber nodig heeft. Bij Camping de Vinkenkamp in Lieren zijn er verschillende weides om toeristisch te gaan kamperen.

Kamperen op de Albaweide en Buitenweide in Lieren

Deze weides zijn rustig, geen auto's toegestaan en heb je perfect zicht op jouw spelende kinderen. Je vind de Albaweide aan het begin van de camping. De Buitenweide is gelegen aan de zijkant van de camping, omringd door hoge bomen. Beide velden hebben een speeltuin voor de kleintjes. De air-trampoline is op het kleinere veldje de Albaweide te vinden. Kom jij ook gezellig kamperen op de Albaweide? Bekijk hier de beschikbaarheid!

Op welk velden zijn auto's toegestaan?

Op de bosweide is het toegestaan om auto's te parkeren bij je caravan, vouwwagen of tent. De bosweide is aan de zijkant van het park te vinden, is mooi gelegen en dichtbij de glampingtenten. Aan gezelligheid is hier in ieder geval geen gebrek!

De bosweide is alleen geopend met Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie.