Zoek en boek
Zoek en boek

Kamperen Veluwe

Wilt u gaan kamperen op de Veluwe? Vier dan uw vakantie op Camping de Vinkenkamp! Gelegen op de Veluwe, nabij het prachtige Apeldoorn, biedt onze camping de perfecte uitvalsbasis voor een zorgeloze vakantie. Ruime kampeerplaatsen, luxe accommodaties, uitstekende faciliteiten en een prachtige omgeving.

Kamperen op de Veluwe

Bij Camping de Vinkenkamp ervaart het échte kampeergevoel op onze kampeerplaatsen. Verscholen tussen de bomen, omringd door een indrukwekkende natuur, geniet u van een ontspannen vakantie . Kom langs met uw eigen tent, caravan of vouwwagen. Wij beschikken over 61 kampeerplaatsen die zijn verdeeld over diverse terreinen. Alle weides hebben een eigen elektra aansluiting, kraan en vuilwaterafvoer. Bovendien is er Wifi aanwezig om alle vakantiefoto's naar het thuisfront te sturen!

Komt u langs met de camper? Dan kunt u gebruikmaken van onze speciale camperplaatsen! Deze plaatsen zijn verhard, waardoor uw camper stevig staat en niet wegzakt in de grond. 

Ja, ik wil komen kamperen!

Liever iets huren?

Wanneer u liever een dak boven uw hoofd heeft en geniet van iets meer comfort en luxe tijdens uw verblijf, dan bieden wij verschillende accommodaties aan. Maak kennis met het kamperen op een comfortabele manier in een bungalow, geniet van een chalet die van alle gemakken is voorzien, of kies voor een uniek verblijf in de Safaritent! met Glamping geniet je van een authentiek kampeerervaring met een luxe twist!

Accommodatie boeken

Kamperen op de Veluwe

Leuke faciliteiten voor jong en oud

Op Camping de Vinkenkamp zult u zich geen moment vervelen. Wij zorgen er namelijk voor dat uw verblijf aangenamer wordt door het aanbieden van diverse faciliteiten. Uiteraard hebben we basisvoorzieningen zoals uitstekende sanitaire voorzieningen. Huur een fiets bij onze fietsverhuur en ontdek de omgeving, of kies voor een dag vol avontuur met een kanotocht! Op de camping zelf kun je een balletje slaan bij de tafeltennistafels, of win van je familie met een potje jeu-de-boules. Kamperen op de Veluwe was nog nooit zo leuk!

Boek een vakantie!