Zoek en boek
Zoek en boek

Stacaravan Veluwe

Altijd al je eigen plekje willen hebben? Op de camping zijn nog vele seizoen- en jaarplaatsen beschikbaar. Ongeveer 9 km vanaf de camping is Apeldoorn te vinden. De stacaravan is dan een goede uitvalsbasis om een dagje Apeldoorn te verkennen. 

Eigen stekje op de camping

Een eigen stekje op de camping is altijd fijn. Voor de beschikbaarheid van de stacaravans en chalets kan je contact opnemen met de receptie. Je kunt het hele jaar gebruik maken van de seizoen- en jaarplaatsen. Zo breng je bij mooi weer snel een dag of weekend door in de omliggende dorpen. Daarnaast is Camping de Vinkenkamp voorzien van uitstekende faciliteiten, en je mag dan ook het hele jaar gebruik maken van de faciliteiten. De prachtige omgeving heeft veel te bieden en de natuur veranderd ook elk seizoen. Een seizoenplaats bij Camping de Vinkenkamp is daarom echt geen overbodige luxe!

Vraag hier informatie aan

stacaravan

Er even lekker tussenuit

Naast het reserveren van een seizoen- of jaarplaats, is een weekje of weekendje in een chalet of bungalow zeker geen overbodige luxe. Ook bij Camping de Vinkenkamp is het mogelijk om een luxe chalet te huren voor een korte periode. Met keuze uit accommodaties van 4 tot 6 personen kun je ook met het hele gezin gezellig eropuit.

Ontdek de omgeving

Een heerlijk dagje zwemmen, de wellness opzoeken of een balletje slaan. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? In de omgeving van Camping de Vinkenkamp zijn er vele zwembaden en wellnessen te vinden. De golfbaan is tegenover de camping gelegen en is lopend goed te doen. De MolenalleeMalkander en Coldenhove de  zijn voorbeelden van leuke zwermbaden. Deze zwembaden zijn een mix van overdekt- en buitenzwembaden. Voor een heerlijk dagje wellness is Thermen Bussloo zeer zeker een aanrader. Geniet van de wereldse wellness en laat je volledig verrassen.

Houd je niet zo van zwembaden en ontspan je liever bij een recreatieplas? In de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen vind je een veelzijdige recreatieplas, genaamd Bussloo. Met verschillende zandstranden, ruime ligweiden, platforms op het water en vele voorzieningen is dit dé plek om te ontspannen. De kleintjes kunnen hier de hele dag spelen terwijl je zelf wegdroomt in een boek. Kortom, een ideale plek voor de hele familie!

Lekker de natuur in

Een stacaravan op de Veluwe heeft een groot voordeel: hij staat op de Veluwe. Dit natuurgebied is het Walhalla voor wandelaars en fietsers. En gemakkelijk te bereiken vanaf onze camping. Op de Veluwe zijn heel veel mooie wandel- en fietsroutes te vinden. Urenlang kunt u hier rondlopen zonder een keer dezelfde plek tegen te komen. Heerlijk als u even lekker tot rust wilt komen bijvoorbeeld.