Zoek en boek
Zoek en boek

Wintercamping Veluwe

Liever het gehele jaar door vakantie vieren op de Veluwe? Dan ben je bij Camping de Vinkenkamp aan het juiste adres! Camping de Vinkenkamp wordt ook wel gezien als dé wintercamping van de Veluwe. Je kunt hier heerlijk overnachten in een van de accommodaties of gewoon in jouw eigen kampeermiddel!

Boek jouw wintervakantie

Winterkamperen op de Veluwe

Kamperen in de winter is niet alleen heel erg leuk, het is daarnaast ook erg gezellig om met het gezin te gaan winterkamperen. Ook tijdens deze periode geniet je van alle rust en breng je de vakantie door midden in de natuur. Tijdens de winterperiode is de Veluwe bedekt met dikke lagen sneeuw, zijn de rivieren bevroren en geniet je optimaal tijdens een vroege wandeling. Daarnaast kun je genieten van prachtige zonsopgangen en zonsondergangen met een roze lucht, een laag dauw op de heideplantjes en een prachtig uitzicht over de heide, dat wil je toch?

Tijdens de winterperiode kun je nog steeds genieten tijdens je verblijf op Camping de Vinkenkamp. De frisse lucht in combinatie met een warm kampvuur maakt het kamperen net wat unieker. Je geniet volledig van de winterse gezelligheid en zelfs tijdens de kerst zijn er bungalows en chalets beschikbaar. De bungalow en chalet zijn volledig geïsoleerd en daarom ook erg aangenaam om tijdens de koude periodes in te verblijven. Overigens kan je zowel in de zomer als in de winter gebruik maken van de faciliteiten, wel is het buitenzwembad gesloten in de winter.

Boek hier je accommodatie

Bijzonder overnachten op de wintercamping op de Veluwe

Er zijn vele verschillende mogelijkheden om heerlijk te kunnen overnachten. Denk daarbij aan kamperen, maar natuurlijk ook aan de accommodaties. Deze accommodaties zijn bijvoorbeeld hotelsuites, een moderne living, Bosweide chalets en natuurlijk alle andere accommodaties. In de winter is er genoeg te beleven in de prachtige omgeving rondom de camping. 

Winterse activiteit

Tijdens de winterperiode organiseert Het Nationaal Park De Hoge Veluwe een speciale Winter Fotosafari. Hierbij wordt je gebracht naar de mooiste plekjes in het park, kan je de mooiste foto's schieten en kom je ook tijdens de safari veel te weten over de omgeving en het park zelf.

Kamperen op de Veluwe

Kamperen op de Hoge Veluwe is altijd een heel goed idee, niet alleen in de winter. De Veluwe heeft in elk seizoen namelijk zijn schoonheid. In de lente komt de Veluwe in bloei. De mooiste planten, bomen, bloemen en struiken sieren dan het gebied. In de zomer kun je heerlijk van het zonnetje genieten op de Veluwe. En wordt het een beetje te warm? Dan kun je heerlijk in de schaduw zitten onder een boom. In de herfst begint het gebied te verkleuren en krijg je een hele andere kant te zien van de Veluwe. Zo is kamperen op de Veluwe in elk seizoen een andere ervaring.

Wintercamping Veluwe

Leuke dorpjes in de omgeving

In de omgeving van Camping de Vinkenkamp bevinden zich een aantal zeer gezellige steden en dorpen, om tijdens je vakantie, om daar een dagje door te brengen. Op winterse dagen zijn Arnhem, Apeldoorn en Beekbergen helemaal versierd met kerstverlichting en creëert het erg veel sfeer. Ontdek de historie van Arnhem, het gezellige centrum van Apeldoorn en de natuur van Beekbergen. 

Is een wintercamping op de Veluwe ideaal voor jou? Kom helemaal tot rust en geniet van een heerlijke vakantie in de prachtige winter op de Veluwe. 

Direct boeken