Zoek en boek
Zoek en boek

Wintercamping Veluwe

Liever het gehele jaar door vakantie vieren op de Veluwe? Dan ben je bij Campign de Vinkenkamp aan het juiste adres! Camping de Vinkenkamp wordt ook wel gezien als dé wintercamping van de Veluwe. 

Winterkamperen op de Veluwe

Kamperen in de winter is niet alleen heel erg leuk, het is daarnaast ook erg gezellig om met het gezin te gaan winterkamperen. Ook tijdens deze periode geniet je van alle rust en breng je de vakantie door midden in de natuur. Tijdens de winterperiode is de Veluwe bedekt met dikke lagen sneeuw, zijn de rivieren bevroren en geniet je optimaal tijdens een vroege wandeling. 

Tijdens de winterperiode kun je nog steeds genieten tijdens je verblijf op Camping de Vinkenkamp. De frisse lucht in combinatie met een warm kampvuur maakt het kamperen net wat unieker. Je geniet volledig van de winterse gezelligheid en zelfs tijdens de kerst zijn er bungalows en chalets beschikbaar. De bungalow en chalet zijn volledig geïsoleerd en daarom ook erg aangenaam om tijdens de koude periodes in te verblijven. Overigens kan je zowel in de zomer als in de winter gebruik maken van de faciliteiten. 

Boek hier je accommodatie

Winsterse activtiteit

Tijdens de winterperiode organiseert Het Nationaal Park De Hoge Veluwe een speciale Winter Fotosafari. Hierbij wordt je gebracht naar de mooiste plekjes in het park, kan je de mooiste foto's schieten en kom je ook tijdens de safari veel te weten over de omgeving en het park zelf.

Winterkamperen op de Veluwe

Leuke dorpjes in de omgeving

In de omgeving van Camping de Vinkenkamp bevinden zich een aantal zeer gezellige steden en dorpen, om tijdens je vakantie, om daar een dagje door te brengen. Op winterse dagen zijn Arnhem, Apeldoorn en Beekbergen helemaal versierd met kerstverlichting en creëert het erg veel sfeer. Ontdek de historie van Arnhem, het gezellige centrum van Apeldoorn en de natuur van Beekbergen.