Zoek en boek
Zoek en boek

Camping Apeldoorn

Apeldoorn is de ideale vakantiebestemming in Nederland. Waarom? Omdat er heel veel te zien, te doen en te ontdekken is. Dat maakt het ook zo prettig op onze camping in Apeldoorn. Vanaf onze camping kun je namelijk alle leuke activiteiten in en rondom Apeldoorn gemakkelijk bezoeken. Daarnaast biedt de natuur rondom deze Gelderse stad ook nog eens heel veel fiets- en wandelmogelijkheden met zich mee. Bekijk hier eens wat je allemaal kunt doen tijdens jouw vakantie.

Boek jouw vakantie in Apeldoorn

Camping op de Veluwe met zwembad

Wij hebben nu ook een prachtig zwembad waar je heerlijk in kunt zwemmen. Geniet van een heerlijk frisse duik in het water om even helemaal af te koelen. Zo wordt kamperen op de Veluwe nog aantrekkelijker dan het al was! 

Bekijk deze dronevlucht over onze camping!

Activiteiten vanaf onze camping in Apeldoorn

Laten we eerst eens kijken naar de activiteiten die je vanaf onze camping in Apeldoorn kunt ondernemen. Apeldoorn is natuurlijk dé voormalig zomerwoonplaats van het Koningin Wilhelmina. Hiermee halen we ook meteen een van de attracties in Apeldoorn aan. Een bezoek aan Paleis 't Loo is een echte must als je in Apeldoorn op vakantie bent. Dit mooie paleis, met natuurlijk zijn paleistuinen, geeft je tegenwoordig een mooi kijkje in hoe het leven van de Oranjes er vroeger uit zag. Verder zijn er veel toffe activiteiten voor jong en oud in Apeldoorn. Vanaf de camping kun je alle kanten op en veel leuke bezoekjes doen in Apeldoorn.  

Attractiepark of dierentuin bezoeken?

Ook een bezoek aan het museum, dierentuin of een attractiepark kan gewoon binnen de stadsmuren van Apeldoorn. Met het leukste dierenpark van Nederland, de Apenheul, weet je in ieder geval zeker dat je een onvergetelijke dag vol aapjes hebt! En ben je met jouw gezin op vakantie? Dan is familiepark Julianatoren misschien wel een leuk uitstapje. Dit attractiepark heeft de leukste attractie voor het hele gezin. Vanaf de camping kom je makkelijk in Apeldoorn en daarom ook makkelijk bij dit atractiepark. 

De natuur rondom Apeldoorn is prachtig

Ook een heerlijke wandeling of fietstocht kun je gewoon maken vanaf onze camping in Apeldoorn. Apeldoorn ligt namelijk op de Veluwe. Laat dit nou net een van de mooiste fiets- en wandelgebieden van Nederland zijn. De Veluwe biedt uren aan wandelschoonheid en kilometers fietsplezier. Het is dan ook onvermijdelijk om tijdens jouw vakantie even de wandelschoenen aan te trekken om dit mooie gebied te verkennen. Ontdek Natuurgebied Nationaal park Veluwezoom en geniet van de prachtige Veluwe. Wild spotten is ook mogelijk op Nationaal park Veluwezoom. Er staan twee uitkijktorens waar je het prachtige natuurschoon en wild kunt bekijken.

Lekker shoppen in Apeldoorn

In Apeldoorn kun je ook heerlijk shoppen. De vele gezellige winkelstraatjes bieden voor iedereen genoeg aanbod om leuke kleding te scoren, er zijn heel veel terrasjes om even goed uit te rusten tijdens een dagje winkelen en natuurlijk kun je ook goed uit eten in deze prachtige stad op de Veluwe. Bezoek Apeldoorn dus zéker tijdens jouw verblijf op onze camping.

camping Apeldoorn

Mooie steden en dorpen in de omgeving

Onze camping in Apeldoorn ligt ook vlakbij leuke steden als Zutphen, Beekbergen en Deventer. Dit zijn Hanzesteden met een hele rijke historie. Het centrum van beide steden is heel gezellig en vertelt ook nog een prachtige geschiedenis. Ook kun je hier heerlijk genieten op de vele terrasjes die Deventer en Zutphen rijk zijn.

Kamperen of een accommodatie?

Wil je komen genieten van onze camping in Apeldoorn? Natuurlijk vinden wij dat ontzettend leuk. Wij bieden zowel mooie kampeerplaatsen als luxe huuraccommodaties aan, waardoor je jouw vakantie kunt genieten op jouw eigen manier. Ben je bijvoorbeeld een echte kampeerliefhebber? Iemand die het warm krijgt van een wapperende tent, of regengekletter op het tentdoek? Dan is een van onze ruime kampeerplaatsen de plek voor jou! We bieden zowel de standaard kampeerplaats als mooie camperplaatsen aan. Hierdoor kun je altijd komen kamperen, ongeacht jouw kampeermiddel. Daarbij zijn huisdieren van harte welkom. Een hond extra vinden wij alleen maar gezellig. Jouw hond mag tijdens het kamperen aangelijnd op de camping staan. Een huisdier meenemen op vakantie? Geef dit van te voren even aan en wij zoeken de beste plek voor jou en de hond.

Je kunt natuurlijk ook huren

Heb je niet de beschikking over een eigen kampeermiddel? Ben je op zoek naar een bijzondere overnachting? Of ben je meer een liefhebber van een luxe glamping vakantie? Dan zijn onze huuraccommodaties een uitkomst voor jou. Je kunt bij ons terecht in de volgende accommodaties:

Alle huuraccommodaties zijn zo ingericht dat het je nergens aan ontbreekt. En dat is toch wat je zoekt tijdens jouw vakantie op de camping in Apeldoorn?

Boek nu jouw vakantie in Apeldoorn